Test de paternitate Legaturi familiale Analize genetice Servicii stiintifice Noutati Pagina de start
Rapid si sigur

Expertii estimeaza ca intre 5% si 10% dintre copii legitimi nascuti nu sunt copiii biologici ai sotului. De obicei mama stie cine este tatal biologic al copiilor sai. In consecinta este surprinzator ca intre 20% si 30% din toate testele efectuate sunt cerute de catre femei. Un test molecular biologic este de obicei singura metoda pentru ca mama si potentialul tata sa fie siguri de paternitate.

Testarea biologica moleculara moderna permite ca dumneavoastra sa fiti siguri de paternitate sau de faptul ca cineva cu siguranta nu este tatal copilului. Aceasta metoda nu numai ca este mult mai exacta, dar are si un raport cost-calitate mult mai eficient decat metodele traditionale. Avem nevoie doar de cateva celule din corpul tatalui si al copilului. Prelevarea unei mostre este o metoda simpla: luati lichid din cavitatea bucala, o periuta de dinti sau un muc de tigara si trimiteti-le prin posta laboratorului nostru.

In timpul testului molecular de paternitate selectam regiuni specifice ale ADN-ului tatalui si copilului si apoi le comparam. Aceasta comparatie ne permite sa atingem o probabilitate de cel putin 99.99%.

Daca este necesar, putem testa mai multe regiuni ale ADN-ului, in acest caz atingand un procent de 99,99999%. Totusi, acest test special nu investigheaza specifice genetice sau posibile boli.

Azi, testele de paternitate biologice moleculare sunt utilizate de o varietate de entitati. Tribunalele, politia, serviciile de protectie a copilului, detectivii, avocatii si doctorii, toti folosesc aceste teste. Din ce in ce mai multe persoane private utilizeaza aceste teste necostisitoare si rapide, precum si pentru a detine un confort psihic.

Putem desfasura alte teste pentru a clarifica relatia biologica dintre rude, spre exemplu daca gemenii sunt monozigotici (dintr-un singur ou) sau bizigotici (din doua oua), daca un nepot este intr-adevar inrudit cu bunica sa, etc.

Intrebati-ne despre diferitele optiuni de testare sau aflati mai multe informatii printr-un click aici. Contactati-ne in legatura cu intrebarile dumneavoastra sau trimiteti-ne un e-mail.

Contactati-ne Despre noi Partenerii nostri