Test de paternitate Legaturi familiale Analize genetice Servicii stiintifice Noutati Pagina de start
Cum comandam un test

In momentul in care v-ati hotarat sa comandati un test, urmati acesti pasi simpli:

Mergeti la pagina de comanda si utilizati formularul de comanda on-line. De asemenea puteti sa printati formularul nostru de comanda si sa-l trimiteti prin posta sau fax.

Va vom trimite un kit pentru prelevarea mostrelor. In kit veti gasi un tampon sterilizat pentru utilizare bucala, cu care veti preleva mostra bucala. De asemenea kitul mai contine un set de instructiuni clare si detaliate si un formular pentru comanda.

Puteti sa realizati testul in propria casa. Dupa ce ati prelevat mostrele, va rugam sa ni le trimiteti prin posta. In plus, va rugam sa ne trimiteti si contractul completat si semnat. In acelasi timp, achitati taxa pentru testare prin transfer bancar sau utilizati transferul on-line.

Daca doriti sa demonstrati originea mostrei printr-o carte de identitate, va rugam sa ne contactati direct. Acest test va creste credibilitatea mostrelor si poate fi de ajutor in cazul unei dispute legale. Putem realiza acest test in colaborare cu doctorul sau avocatul dumneavoastra sau ne puteti vizita direct la laboratorul nostru.

Dupa ce vom primi contractul dumneavoastra, mostrele si taxa pentru testare, vom realiza imediat analiza in cadrul laboratorului corporatiei noastre. Veti primi rezultatele dupa aproximativ doua saptamani – discret, daca asa doriti, prin posta, telefon, fax sau e-mail.

Putem largi testul prin includerea, spre exemplu, a unui al doilea tata potential sau a mai multor copii.

Testul nostru de paternitate poate fi comparat cu tehnologia genetica pentru amprente digitale utilizata de politia criminalista. Acest test permite o rata de predictabilitate de 99.99% in ceea ce priveste relatia de familie sau de paternitate a persoanelor testate. Daca este necesar, putem efectua teste pe mai multe regiuni ale ADN-ului, atingand in acest caz o rata de cel putin 99, 99999%.

Desigur, noi tratam datele cu maximum de confidentialitate si nici o informatie sau mostra nu este utilizata decat pentru testare si, de asemenea, nu permitem unei terte parti sa le acceseze. Toate analizele sunt efectuate in cadrul laboratorului nostru local din Kufstein. Din momentul intrarii in posesie a mostrelor, nici una dintre acestea nu paraseste cladirea. Dupa ce rezultatele testului au fost transmise clientului nostru, informatiile sunt fie distruse, fie stocate in siguranta pe serverele noastre interne.

Confidentialitatea, discretia si siguranta datelor sunt de maxima importanta pentru noi.

Contactati-ne Despre noi Partenerii nostri