Test de paternitate Legaturi familiale Analize genetice Servicii stiintifice Noutati Pagina de start

In prezent laboratorul nostru participa la doua teste separate de control ce permit un control de calitate extern.

Mostrele dumneavoastra vor fi testate in interiorul laboratorului nostru dotat cu echipamente speciale. Testele sunt efectuate de biologi, experti in biologie moleculara, cu ajutorul celor mai moderne echipamente. Verificarile interne cu ajutorul metodelor variate si controalele de securitate permanente asigura ca mostrele sa nu fie incurcate si astfel greselile nu se pot produce in nici un caz.

Analiza noastra compara regiuni caracteristice ale ADN-ului persoanelor testate. Aceste caracteristici compun un model unic pentru fiecare persoana. Comparam cel putin 16 dintre aceste caracteristici pentru a obtine o probabilitate crescuta a testului nostru. In ceea ce priveste testele de paternitate, probabilitatea este de cel putin 99.99% (si daca este necesar poate fi crescuta pana la 99,99999%); daca testul trebuie sa indice faptul ca un barbat nu este tatal copilului, probabilitatea este de 100%.

Rezultatul testului dumneavoastra va cuprinde toate detaliile analizei si probabilitatea paternitatii. Informatiile dumneavoastra vor fi prezentate intr-un certificat detaliat, dar usor de inteles.

Multe teste de paternitate sunt oferite de firme care nu dispun de un laborator propriu sau de pregatirea si competenta necesara. Din pacate, majoritatea clientilor acestora nu au cum sa stie care este laboratorul ce efectueaza testarea lor.

Exista cateva oferte “ieftine” pe piata. Aceste teste sunt realizate in laboratoare din exteriorul Austriac. O parte dintre aceste companii dispun de echipamente invechite, utilizand metode perimate. In consecinta, rezultatele nu sunt de incredere si nu ar trece nici un standard de control al calitatii. Este absolut necesar sa va asigurati ca laboratorul ales se afla in Austria si realizeaza analiza in sediul special amenajat, detinut de companie. Laboratoarele austriac sunt cele mai bune in ceea ce priveste controlul calitatii, competenta angajatilor si coeficientul de siguranta.

In cadrul DelphiTest GmbH nu numai ca detinem propriile facilitati in Kufstein, dar si permitem clientilor sa ne viziteze laboratorul oricand.

Contactati-ne Despre noi Partenerii nostri