Test de paternitate Legaturi familiale Analize genetice Servicii stiintifice Noutati Pagina de start
Cum realizam testul

Utilizam cele mai moderne metode de determinare a paternitatii. Cum functioneaza ele?

Fiecare persoana detine doua copii complete ale materialului genetic, una din partea tatalui si alta din partea mamei. Exista mai multi markeri unde aceasta informatie difera de la persoana la persoana, pe masura ce li se compara ADN-ul. Exista markeri specifici in interiorul ADN-ului unde se pot gasi secvente repetate. Numarul repetarilor difera pentru fiecare persoana in parte.

Cand constatam repetarea acestor secvente la destui markeri, obtinem fie o congruenta, fie o diferenta. Daca gasim numai congruente intre presupusul tata si copil – obtinem o probabilitate crescuta de paternitate. Daca descoperim diferente remarcabile, atunci putem sa excludem paternitatea.Utilizam o metoda foarte eficienta numita reactie polimerica. Aceasta permite copierea si amplificarea zonelor semnificative ale ADN-ului. Apoi testam lungimea si repetitiile din fragmentele alese.

In final, o analiza statistica realizata cu ajutorul unui software modern permite calcularea exacta a probabilitatii paternitatii.
Contactati-ne Despre noi Partenerii nostri